Alla rätter serveras med gratäng eller potatiskaka om inget annat anges
Helstekt kalvytterfilé............................................179:-
med grädd- kokta kantareller
Helstekt fläskytterfilé..........................................100:-
med grönpepparsås
Helstekt fläskfilé..................................................135:-
med cognacs- sås
Rosastekt lammfilé.............................................145:-
med tomati- serad vitlök och rödvinssås
älggryta.................................................................169:-
med kantareller
Viltwallenbergare................................................169:-
med lingonsås
Helstekt oxfilé Bourgogne.................................169:-
med smålök, bacon och champinjoner, serveras med rödvinssås
Ugnsstekt ankbröst............................................145:-
med apelsinsås
Gräslöks- och räkfärserad röd- tungafilé......140:-
med ris och vitvinssås
örtöverbakad lax...............................................135:-
med parmesan- risotto och basilikasås
Varmrökt Vänerlax............................................150:-
med dillslungad potatis och löjromsås