Varmrätter

Alla rätter serveras med gratäng eller potatiskaka om inget annat anges

Helstekt kalvytterfilé............................................179:-
med grädd- kokta kantareller

Helstekt fläskytterfilé..........................................100:-
med grönpepparsås

Helstekt fläskfilé..................................................135:-
med cognacs- sås

Rosastekt lammfilé.............................................145:-
med tomati- serad vitlök och rödvinssås

älggryta.................................................................169:-
med kantareller

Viltwallenbergare................................................169:-
med lingonsås

Helstekt oxfilé Bourgogne.................................169:-
med smålök, bacon och champinjoner, serveras med rödvinssås

Ugnsstekt ankbröst............................................145:-
med apelsinsås

Gräslöks- och räkfärserad röd- tungafilé......140:-
med ris och vitvinssås

örtöverbakad lax...............................................135:-
med parmesan- risotto och basilikasås

Varmrökt Vänerlax............................................150:-
med dillslungad potatis och löjromsås