Vecka 12
Lunchen serveras dagligen mellan 10:45 - 14:00.
Självklart har vi utkörning av lunch till valfri adress.
TAKE AWAY - Om ni önskar så ring innan så är det packat och klart när ni kommer.
Veckans sallad:
Erbjudande från köksmästaren:
Måndag
Pytt i panna serveras med stekt ägg och inlagda rödbetor
Quornfilé serveras med jordnötssås, grönsaker & ris
Pasta Penne med tomatsås med sting, fetaost & bacon
Veckans stekare: Stekt ägg, stekt potatis, stekt bacon, stekt falukorv, senapscrème och bakad tomat
Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor alt. löksås och kokt potatis eller nystekt raggmunk.
Ricotta och spenat fyllda pastaknyten serveras med vitvinssås
Pasta Penne med tomatsås med sting, fetaost & bacon
Veckans stekare: Stekt ägg, stekt potatis, stekt bacon, stekt falukorv, senapscrème och bakad tomat
Onsdag
Kalvfärslimpa, lingon, ärtor, brynt smör & potatispuré
Vegetarisk grönsaksstroganoff serveras med ris
Pasta Penne med tomatsås med sting, fetaost & bacon
Veckans stekare: Stekt ägg, stekt potatis, stekt bacon, stekt falukorv, senapscrème och bakad tomat
Torsdag
Ärtsoppa, fisk-& skaldjurssoppa, kött-& grönsakssoppa serveras med nystekta pannkakor, sylt och vispad grädde.
Grönsakssoppa serveras med nystekta pannkakor, sylt och vispad grädde.
Pasta Penne med tomatsås med sting, fetaost & bacon
Veckans stekare: Stekt ägg, stekt potatis, stekt bacon, stekt falukorv, senapscrème och bakad tomat
Fredag
Parmesanstekt fläskfilé med citronpesto, råstekt potatis & skysås
Kikärtsbiff med haloumi, tzatziki & bakad tomat
Pasta Penne med tomatsås med sting, fetaost & bacon
Veckans stekare: Stekt ägg, stekt potatis, stekt bacon, stekt falukorv, senapscrème och bakad tomat
FREDAGSDESSERT :)
Priser:
Ät i restaurangen: 115.-
Kuponghäfte: 1050:- (10 luncher a` 105:- )
Avhämtning: 105:-
Våra öppettider
Restaurangen har öppet 08:00 - 15:30. Lunchen serveras dagligen i restaurangen mellan 10:45 - 14:00 Självklart har vi utkörning av lunch till valfri adress. TAKE AWAY- Om ni önskat så ring innan så är det packat och klart när ni kommer.