Konferera på Kalaskoket Fasetten

Välkommen att boka er nästa konferens. Modern teknik. Konferenssalar både för de lilla och stora mötet. Personligt bemötande och vällagad mat med fokus på trend och säsong. Samlas och verkställ era idéer-boka konferens hos oss!

Ser fram emot att höra ifrån dig!

 

Vad är viktigt när du ska boka en konferens/möteslokal? Närheten, tillgängligheten, maten,
servicen eller kanske priset?
Vår konferens - Mötesplats Fasetten, ligger på
Skogstorpa industriområde i
Trollhättan. Lättillgängligt från alla
håll och nära både E45:an och RV44.
Hos oss parkerar du bekvämt
utanför dörren – helt gratis dessutom!

Vi ser framemot att Du bokar din nästa konferens i Trollhättan!

Konferenslokaler

Konferensinformation

Referenser till Hälsokonferensen

"Jag och mina kollegor fick förmånen att delta i en heldags hälsokonferens med Mattias. Vi fick lära oss hur maten vi stoppar i oss påverkar vår kropp, vår vardag och även i långa loppet. Man fick enkla tips och idéer hur man kan göra hälsosammare val för att orka mer och må bättre. 

Under dagen var det små pauser där man fick röra på sig och göra små träningsövningar som man även kan använda sig av hemma. 

Lunchen var en lättlagad, nyttig och god måltid som vi sen fick receptet på. Två små mellanmål ingick också. 

Mattias riktar sig både till dem som redan är medvetna om kost och träning men även till de som har lite mer att lära. Han har ett sådant ödmjukt sätt och får lätt med sig alla. 

Nu var det ett tag sen vi hade hälsodagen och på vår arbetsplats har det resulterat i att dom allra flesta har börjat äta nyttigare och det har blivit en mer hälsosam anda. Alla tyckte det var en jättelyckad dag!"
Ulrika, VG region


“Tack för en bra föreläsning! En föreläsning som var till bredden fylld av nyttig information som var lätt att ta till sig och rolig i och med stor igenkänningsfaktor”
Malin Andersson, Polisen


"Ville bara tacka så väldigt mycket för i vårt tycke två lyckade eftermiddagar med Bengt Jacobsson Kåseri -Värdegrund och hela det fina upplägget som varit. Det har varit perfekt!

Jag frågade grupperna om hur de tyckt att det varit, och om det gett något- och alla sa att det varit mycket bra och inspirerande att lyssna på vad Bengt har att säga. Fanns många saker och situationer som han varit med och upplevt, som vi direkt kan överföra och känna igen oss i inom vården. Det ger också kraft att fortsätta att göra ett gott jobb. Han är härlig!

Det får du gärna hälsa honom!

Maten, som i sig är en viktig del, har varit exceptionellt bra- det får du gärna hälsa köket- 10 poäng!!"
Utvecklingsledare Soc.förv. Vård och Omsorg