Aktiviteter

Ett skönt avbrott i din konferens! Ett mervärde i din sammankomst! Välj mellan lekfulla uppdrag eller teambuildningar med teoridel och samarbetsövningar. Vi hjälper till att hitta den perfekta lösningen för din grupp. NYHET! Utomhusaktivitet KVITT eller DUBBELT!

> Tips på sommaraktiviteter

Titta i vår broschyr!

Varför inte börja eller avsluta er konferens med en aktivitet! Önskar du en teambuildning-lagaktivitet kan vi stå till tjänst med detta. Välj mellan 3 kamp alt. 5 kamp beroende på hur lång tid ni har på er. Vi anpassar naturligtvis tävlingsgrenarna efter grupp. Eller varför inte utmana gruppen i en Human Table Football!

Otroligt kul lagspel där deltagarna blir spelpjäser som i det gamla bordsfotbollsspelet. Pausaktiviteter inomhus och utomhus är ett populärt inslag. Vi kan erbjuda 24-karat, frisbeegolf, segway mm. Vi samarbetar även med ledande föreläsare inom bla coaching och hälsa. En läckerhet för gommen är att prova på chokladprovning med landets främsta chokladkännare. Kontakta oss så planerar vi gemensamt er nästa konferens.

Tips på aktiviteter

Under pandemin har vi inte haft några aktiviteter och har inte startat i gång efter pandemin.