Lunch Konferens Catering

Kalaskoket och Mötesplats Fasetten har alltid något gott för dig. Luncher, konferens och catering är vår specialité. Vårt mål är att ge hög kvalitet och service och alltid ha en god relation till våra gäster. Flexibilitet och trevligt bemötande är något som vi alltid eftersträvar.

Titta i vår broschyr!

Vi startade kalaskoket 2003 med att servera luncher till företag och dess medarbetare i vårt närområde. Catering blev snart en stor del av vår verksamhet då både företag och privatpersoner efterfrågade mat till vardag och fest. Dessa 2 ben, lunch och catering, har utvecklats i takt med ökad kundtillströmning. När luncher och cateringuppdragen blivit fler har detta sporrat oss till att skapa nya menyer och fortsätta laga god och vällagad mat.

2006 startade vi Mötesplats Fasetten och fick därmed tillgång till konferenssalar och grupprum. Vårt tredje ben, konferens, blir till. Vårt mål om hög kvalitet och service och att ha en god relation med våra gäster är lika viktigt nu som när vi startade. Flexibilitet och trevligt bemötande är något som vi alltid eftersträvar.

Mat och Möten för alla tillfällen (pdf)