Jul och Nyår

Tänk vad skönt att slippa all stress. Istället för att vara i köket, låter ni oss ta hand om bestyren! JUL PÅ KALASKOKET 2019 Julmat i alla former. Valet är ditt! NYÅR 2019 Vi tillagar en 3-rätters meny åt dig. Instruktioner ingår.

Beställ våra jultallrikar där inget fattas. Vi tillverkar ca 2500 jultallrikar varje år och antalet ökar i takt med nya kunder som upptäcker oss. Ni väljer antingen en kall tallrik med allt från sill, gravad lax, paté och julskinkan. Eller en varm med prinskorv, köttbullar, jansson och annat gott som hör julen till. Det vanligaste är faktiskt att välja en av varje! Vill ni inte frossa är jullandgång ert alternativ. En läcker landgång med ett urval av julsmaker.

Under julen väljer ni själva om ni vill komma till oss där vi dukar upp julmaten med tillhörande drycker, eller om ni väljer att vi levererar till Er. Självklart har vi det klassiska julbordet där vi dukar upp det mesta av det bästa.

Julbord 2019

Lunchjulbord

298:- / person

Kvällsjulbord

425:- / person (Priset gäller minimum 40 personer)

Catering

Julbord

298:- / person

Jultallrik (kall, varm & dessert)

310:- / person

Jullandgång

145:-

Nyårsmeny (förrätt, varmrätt, dessert)

385:- / person

Missa inte vårt Julerbjudande


På nyårsafton skall man umgås med vänner och inte stå bunden vid spisen. Därför har vi förberett en läcker 3-rätters meny för avhämtning. Allt är färdigt och upplagt. Bara att värma och servera. Anvisningar följer med.

Catering Nyårsmeny 2019

Enkelt, makalöst gott och smidigt!

Förrätt:

Cognacspetsad hummersoppa med färskostägg av hummerhack. Dill-& fröknäcke.

Varmrätt:

Oxfilé Tournedos med sås på tryffel-& madeira, duchessebakelse med potatis -& västerbottenost, rökt sidfläsk-& lökfrästa vaxbönor.

Dessert:

Chokladgateau med mousse på lemoncurd toppad av rostade hasselnötter.

385:- / person

Vid avhämtning medskickas instruktioner för uppvärmning. Allt väldigt enkelt och mycket smidigt.

Ring oss för beställning 0520-758 83

För avhämtning
30 december mellan 10.00 - 12.00 Kardanvägen 37