Jul och Nyår

Tänk vad skönt att slippa all stress. Istället för att vara i köket, låter ni oss ta hand om bestyren! JUL PÅ KALASKOKET 2021 Julmat i alla former. Valet är ditt! NYÅR 2021 Vi tillagar en 3-rätters meny åt dig. Instruktioner ingår.

Beställ våra jultallrikar där inget fattas. Vi tillverkar ca 2500 jultallrikar varje år och antalet ökar i takt med nya kunder som upptäcker oss. Ni väljer antingen en kall tallrik med allt från sill, gravad lax, paté och julskinkan. Eller en varm med prinskorv, köttbullar, jansson och annat gott som hör julen till. Det vanligaste är faktiskt att välja en av varje! Vill ni inte frossa är jullandgång ert alternativ. En läcker landgång med ett urval av julsmaker.

Under julen väljer ni själva om ni vill komma till oss där vi dukar upp julmaten med tillhörande drycker, eller om ni väljer att vi levererar till Er. Självklart har vi det klassiska julbordet där vi dukar upp det mesta av det bästa.

Julbord 2021

Lunchjulbord

331:- / person

Kvällsjulbord

Mot offert

Catering

Julbord

331:- / person

Jullandgång "DELUXE"

166:-

Nyårsmeny (förrätt, varmrätt, dessert)

420:- / person

Missa inte vårt Julerbjudande


På nyårsafton skall man umgås med vänner och inte stå bunden vid spisen. Därför har vi förberett en läcker 3-rätters meny för avhämtning. Allt är färdigt och upplagt. Bara att värma och servera. Anvisningar följer med.

Catering Nyårsmeny 2021

Enkelt, makalöst gott och smidigt!

Förrätt

Bakelse på räkor- & rökt lax toppad med tångrom, picklad fänkål och dill

Varmrätt

Pepparstek på oxfilé med konjaksås, färskost smaksatt med tryffel, sockerärtor-& smörfrästa haricots verts, krämig potatisgratäng

Dessert

Chokladfondant med lingonkolasås och punchgrädde

420:- / person

Vid avhämtning medskickas instruktioner för uppvärmning. Allt väldigt enkelt och mycket smidigt.

Ring oss för beställning 0520-758 83

För avhämtning
30 december mellan 10:00 - 13:00 Kardanvägen 37